3 mins read

Shorting Bitcoin är möjligt

Den enda sak som jag älskar om valutahandel är den lätthet med vilken du kan spela shorts och längtar i ett givet FX-par på en viss dag. Den högre volatiliteten i Forex ger flera möjligheter att handla på båda sidor utan några komplikationer. I lager kan du också säga att det är lite mer komplicerat och anses riskabelt. Slutligen kommer vi ner till Cryptos, där det finns mycket att göra i världen.

Enormt premie till priset på Bitcoin Code

Det är ganska vanligt att Bill Gates inte är ett stort fan av Bitcoin & Alt.coins. Hans uttalande ett par veckor sedan, i en intervju var en stark påminnelse om att „jag håller jag skulle kort det om det vad ett enkelt sätt att göra det“, sade han. IT-jätten har Välskriven recension om Bitcoin Code letat efter begränsad kunskap om Bitcoin & Cryptos … Bitcoin.

Tyler Winklevoss (tidig Bitcoin-investerare och ägare av Gemini-utbyte) tweeted redan till Gates på ett sätt som han kort Bitcoin.

Tweet till Bill Gates
Marginal handel: Det enklaste sättet gjorde de flesta handlare vet att kortslutning en säkerhet, vilket i detta fall skulle Bitcoin lånat från en mäklare i väntan på priset går ner och än att köpa tillbaka till ett lägre pris göra en vinst. Populära utbyten www.onlinebetrug.net/sv som BitMex, Bitfinex, eToro, Karaken & Poloniex erbjuder alla denna funktion.
Futures: Chicago Board Options Exchange (CBOE) lanserar Bitcoin Futures i december i slutet av Crypto Mania. Terminerna ger dig möjligheten att köpa eller sälja kontrakt baserat på vilket sätt du tror priset kommer att gå. I det här fallet skulle du leta efter korta kontrakt på Bitcoin.
Alternativspridningar: En mycket populär strategi när du handlar aktier där du vill ha exponering för både långa och korta sidor av en handel. Detsamma kan tillämpas på Bitcoin. North American Derivatives Exchange (Nadex) erbjuder Bitcoin sprider där vinster och förluster fördefinierade så att du inte behöver förlora någon sömn över den. I grund och botten vet du vad du ska tjäna eller förlora innan du går in i en handel.
Bitcoin Investment Trust (GBTC): Detta är en över disk produkt handel på OTC utbyte och backas upp av faktiska Bitcoins direkt spåra priset på Bitcoin. Men prisvolatiliteten hos Bitcoin med GBTC handlar vanligtvis vid ett enormt premie till priset på Bitcoin.
Block Chain relaterade aktier: inte specifika för Bitcoin men om du är gen rally baisse på Cryptos du kan korta lager avhandling som direkt eller något kopplad till utvecklingen av de digitala mynt. Starka exempel är i detta fall RIOT & LFIN med OSTK i mindre utsträckning.
Bitcoin som Kingpin of Cryptos! Intressant att se är dass die andelen personer favorit e-mynt ganska nära BTC dominans i krypto verser som står cirka 37% i dag.