2 mins read

BTC palautuu 50000 dollariin

Markkinoiden yhteenveto: BTC palautuu 50000 dollariin

  • Bitcoin ajaa jälleen 50 000 dollaria palautumisen jälkeen.
  • Altcoins näkee myös suuria elpymisvoitoja markkinoiden myynnin loppuessa.
  • Fantom hyppää 40% suurimpana 100 parhaana voittajana.

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Tyypillisen verisen maanantain oli tarkoitus yllättää, kun markkinat elpyivät maaliskuun ensimmäisenä päivänä. BTC ajaa jälleen 50 000 dollaria alas, kun altcoiinit myös liittyivät nousuun.

Viime viikon BTC: n myrskyisän myynnin jälkeen, joka levisi viikonloppuun. Monet odottivat, että ”Verinen maanantai” tulee täyttämään sen maineen. Tämän ei kuitenkaan pitänyt olla, koska BTC näki vahvan nousun Bitcoin Evolution takaisin kohti 50000 dollarin merkkiä.

Bitcoin onnistui keräämään yli 10% maanantaina, ja sunnuntai-iltojen alhaisimmasta ajankohdasta lähtien korjaus oli 15%. Siirtyminen näki Bitcoinin koskettavan 49 500 dollaria ennen kuin kastut hieman.

Vahva rebound on salauskauppiaiden mielestä enemmän nousupotentiaalia ennemmin kuin myöhemmin. Omni Analytics Group uskoo, että Bitcoinin liikerata voi nähdä sen koskettavan 100 000 dollaria kesäkuuhun mennessä.

🤖

Lisäämällä BTC: hen Altcoins See Huge Recoveries

Aivan kuten Bitcoin, altcoinit seurasivat nousevaa digitaalista omaisuutta ylöspäin, ja suurin osa altcoineista näki myös huomattavia voittoja maanantaina.

PancakeSwap (CAKE) laski sunnuntaina huimasti 72%, koska sen kaikkien aikojen huipputeho oli 30 dollaria viime kuussa, ja hinta nousi 40% maanantaina. Kiipeily 8,3 dollarista 12 dollariin. Vaikka se on edelleen merkittävästi kaikkien aikojen korkeimmasta. Tunnelma nähtiin useimpien suurten yhtiöiden kanssa. Binance Coin (BNB) nautti myös mukavasta palautumisesta 21%: n nousulla maanantaina.

Maanantai näytti tekevän päinvastoin kuin sunnuntai, koska yli puolet sadan parhaan joukosta kasvoi kaksinumeroisesti. Mukava hengähdystauo viikoittaisen laskun jälkeen.

100 suurinta voittoa

Sata parhaan joukossa oli paljon suuria voittajia päivälle. Fantom (FTM) on kuitenkin lyönyt viime aikoina valtavia aaltoja seuraamalla runsaasti nousevia uutisia ja hintatoimia. Kulunut verinen viikko on antanut FTM: lle tilaa hengittää, kun projekti jatkoi pumppaamista. Muita merkittäviä altcoineja, jotka saivat kunnollisen voiton maanantaina, ovat CAKE, RVN, ENJ ja FLOW. Kaikkien näkemien voitot ovat yli 30% päivällä.