2 mins read

Bitcoin minedrift vanskeligheder stiger med 10%

  • Bitcoin minedrift vanskeligheder indstillet til at stige over 20 billioner
  • Minearbejdere holder deres BTC i håb om en fortsat bull run for industrien

Sværhedsgraden knyttet til minedrift af Bitcoin steg bare med 10%. Dette blev gjort kendt af BTC.com, der viste, at niveauet ville stige til over 20 billioner. Dette markerer også den største stigning i Bitcoin-minedrift i de sidste fire måneder.

Bitcoins nuværende hashrate er steget med omkring 148 EH / s, og sværhedsgraden har tendens til at stige, når der er blevet udvundet blokke i 2016. Denne stigende sværhedsgrad sørger for, at den gennemsnitlige tid mellem hver mineret blok forbliver på 10 minutter.

En populær erhvervsdrivende på kryptorummet, hodlonaut, havde tidligere fremhævet, at når sværhedsgraden for de førende kryptoaktivejusteringer, ville den stige over 20 billioner mark for den første i aktivets historie.

Generelt bruges sværhedsgraden til at holde styr på, hvor hård Bitcoin-minedrift kan være.

Efter øget Bitcoin-minedriftsproblemer sælger minearbejdere ikke

På trods af den stigende hashrate og det øgede sværhedsgrad knyttet til Bitcoin-minedrift er minearbejdere forblevet uforstyrrede, da de fortsat har lagt flere ressourcer på at investere i netværket.

Siden maj sidste år, da Bitcoin halveredes, er antallet af BTC-udstrømninger fra minearbejdere faldet betydeligt. Dette er underligt i betragtning af det faktum, at værdien af ​​Bitcoin var vokset enormt siden begyndelsen af ​​året og endda skåret ud over $ 40.000.

Current Miners Position Index (MPI) foreslår også, at minearbejdere skal sælge, da dets data angiver forholdet mellem Bitcoin, der efterlader minearbejdernes tegnebøger til 4,5. Når værdien af ​​dette forhold overstiger 2, forventes det, at minearbejdere skal sælge.

Minearbejdere har dog været tilbageholdende med at sælge, især da reserverne for nogle kryptobørs er begyndt at falde, og med prisen stadig stigende, hvilket indikerer en accelererende optrend.

Dette kunne forklare, hvorfor de ikke har solgt, da de måske ønsker at få flere fordele ved den fortsatte kryptoindustri-bull run, som nogle analytikere har forudsagt ville vare hele året rundt.