2 mins read

Bitcoin [BTC] og Gold Drop med Positive Tidings i global handel

To nylige meddelelser fra den amerikanske regering om forbedring af handelen med Den Europæiske Union og dens økonomiske rival, Kina, klarer sig godt for aktiemarkedet. Det ser dog ud til at forårsage en nedtur i Guld og Bitcoin. Bekymringer omkring inflation er heller ikke dårlige for aktiverne i ”sikker havn”.

De amerikanske aktiemarkeder åbnede med et positivt gap tirsdag, og handles nu til en ATH på $ 3433. Bitcoin og guld faldt på den anden side henholdsvis 3,1% og 0,53%. Prisen på Bitcoin [BTC] kl. 15: 30 timer UTC den 25. august 2020 er $ 11.370.

De Forenede Stater og Den Europæiske Union vedtog en aftale (i forhandlinger siden 2018) om at styrke handelen mellem de to nationer.

Den aftale at nedsætte taksterne mellem EU og USA vil være til gensidig fordel for økonomien i begge lande

14 BTC & 95.000 gratis spins for hver spiller, kun i mBitcasino’s Viking Conquest! Spil nu!
Disse toldnedsættelser er den første forhandlede nedsættelse af told mellem USA og EU i mere end to årtier.

På den mere betydningsfulde, kinesiske front kom positive nyheder for økonomierne med eskaleringen af ​​forhandlingerne om gennemførelsen af ​​fase 1-aftalen. Kinas vicepremierminister Liu Han holdt forhandlinger med den amerikanske kollega Steven Mnhuchin og ambassadør Lighthizer om sagen den 24. august.

Den endelige erklæring om meddelelsen af opkaldet siger

Japan og Storbritannien nåede også i går til en aftale om en „frihandelsaftale“, indtil ratificering i næste uge.

Fingre krydset til torsdag

Torsdag holder Jerome Powell, Federal Reserve formand for De Forenede Stater, en tale på den årlige konference i Jackson Hole, Wyoming. Hans meddelelse vil imødekomme målretning mod ”gennemsnitlig inflation”; det indebærer, at inflationen kan løbe højere end normalt i en periode.

I tider med høj inflation har guld fungeret godt i fortiden. Derfor peger bidraget til de nuværende tendenser på en positiv reaktion fra markedet. Ikke desto mindre ser markedet ud til at prissætte alle oplysninger. På trods af inflationsbekymringer ser det ud til, at det økonomiske opsving har forrang over aktiverne, der er „risikofri“.

Hvad er den bedste, den langsigtede løn for aktiemarkedet, guld og Bitcoin? Del dine synspunkter med os.